[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”1875″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”1400×601″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

TV interviews

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=1CkZjAb6i48&feature=youtu.be”][vc_column_text css=”.vc_custom_1418396966803{margin-top: -20px !important;}”]Een interview met de Belgische tv-zender RTV op 2014/03/12, als een onderdeel van hun lifestyle show Trendiez.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=xl_7dNXLzwE”][vc_column_text css=”.vc_custom_1418396982251{margin-top: -20px !important;}”]Mijn allereerste verschijning op de Belgische tv ;)[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Over mij

[/vc_column_text][vc_column_text]Mijn naam is Lucas De Boeck en ik hou van katten. Ik kan dit vrij toegeven, nadat ik de voorbije jaren met en voor deze dieren heb gewerkt. Vroeger had ik niet echt een mening over katten, omdat ik als kind (en zelfs niet als volwassene) geen kat als huisdier had, maar toen ik manager en creatieve directeur werd van Catit ging voor mij een nieuwe wereld open. Sinds mijn eerste fotoshoot met ze heb ik geleerd om de schoonheid van katten te appreciëren.

Katten zijn één van de moeilijkste types van modellen die je kan hebben als fotograaf, zoals ik zelf heb mogen ondervinden. Ze zijn kieskeurig en luisteren niet als je zegt wat ze moeten doen of wanneer ze moeten gaan zitten. Wanneer ze dan een pose aannemen voor de camera, dan kan je er geld op verwedden dat het na een seconde alweer gedaan is. Kortom, katten hebben attitude.

Maar ik denk dat we ze daarom zo graag zien. Hun onafhankelijke attitude siert ze en draagt bij aan hun charme. En katten slagen erin een deel van dit koninklijke gedrag in hun portretten te laten zien, of ze nu spelen, slapen of zichzelf wassen. Welke pose ze ook aannemen, ze zien er altijd uit alsof ze weten wat ze doen. En dat maakt ze ook erg dankbare modellen voor een fotoshoot – er zit een goed verhaal achter elke foto![/vc_column_text][vc_column_text]Ik zou ook willen opmerken dat hoewel de meeste katten in mijn boek raskatten zijn met een stamboom, dat het leeuwendeel van de katten op deze planeet toch simpele huiskatten zijn van een bescheiden achtergrond. Deze katten hebben dan misschien geen stamboom maar ze hebben wel liefde voor de families die hun huis met ze delen en ze verdienen daarom evenveel respect als iedere prijswinnende raskat.

Dus om samen te vatten: ik hoop dat ik de beste foto’s uit mijn werk heb gekozen om je te tonen dat katten uitzonderlijk fotogenieke en liefdevolle diertjes zijn. Laat maar weten of je ermee akkoord gaat!

Met vriendelijke groet,

Lucas[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]