Boek Event

Over het boek

Mensen houden van katten, zoals blijkt uit de miljarden foto’s van huistijgers op het Internet. Maar om één of andere reden zijn er niet zoveel fotoboeken over katten verkrijgbaar. Als iemand die de schoonheid en charme van katten apprecieert, hoop ik dat mijn bescheiden boek dit kan rechtzetten.

Pure, cat portraits by Lucas verzamelt de beste foto’s die het voorbije jaar verschenen op mijn Lucas & Cats website, en bundelt daarbij ook nog nieuwe foto’s en materiaal van achter de schermen. Daarbij komt ook nog eens mijn visie over de fotogenieke charme van katten.

Dit koffietafelboek bevat foto’s van bekende kattenrassen zoals de Britse korthaar en Maine coon, maar ook van minder bekende (maar even mooie) rassen zoals de Selkirk Rex en Heilige Birmaan. De titel ‘Pure’ is een afspiegeling van het feit dat alle foto’s genomen zijn met een simpele witte achtergrond, zodat de katten worden gefotografeerd in hun ‘pure’ vorm, en daarbovenop is het een knipoog naar het Engelse woord voor spinnen: purr.

Het boek bevat meer dan 190 pagina’s met kleurenfoto’s van katten in de hoogste kwaliteit, in een luxueus afgewerkte hardcovereditie. Vanwege de grootte zou dit boek ideal zijn als aandachttrekker op een schap of op de koffietafel. Dan kunnen alle kattenliefhebbers in huis het naar hartenlust doorbladeren!

Hardcover: 192 pages
ISBN: 9789082302400
Dimensions: 30 x 24 x 1.9 cm

achter-de-schermen

 

Mening van de media

“What began as a series of photo shoots with cats continued into a beautiful book that is sure to be an international bestseller.”

Catworld

"This gorgeous book is a treat for any cat lover, and makes a wonderful special gift."

Ingrid King, The Conscious Cat

"Zelfs wie geen kat in huis heeft, smelt van ontroering! (…) Oh’s en ah’s gegarandeerd!"

Libelle

"Dit bijzondere boek werd samengesteld door fotograaf Lucas De Boeck. De achtergrond is neutraal wit, de portretten puur kat!"

Majesteit

Mening van de koper

"Vandaag je boek gekocht Lucas. Is echt een prachtig werk!! Proficiat!!"

Tim S.

"The pictures are stunning and I highly recommend it to anyone who likes cats. I thought I could take cat pictures, until I saw these taken by Lucas. I really must try harder!"

Marianna Z.

"As a crazy catlady I can only say: you are definitely doing an amazing job!"

Jasmien D. S.

"the pictures are stunning and I highly recommend it to anyone who likes cats. I thought I could take cat pictures, until I saw these taken by Lucas. I really must try harder!"

Stella N.

"...Dikke proficiat en hartelijk bedankt voor deze prachtige ode aan onze hartedieven!"

Cattery Radek

Waar kopen in Europa

Pure Amazon uk

Exclusief Verzendkosten

Waar kopen in USA

Pure Amazon USA

Exclusief Verzendkosten

Extra voor België & Nederland

bol260

Verzending inbegrepen

 

3 comments

  1. Marijke zegt:

    Wauw! Fantastisch boek, wat een knappe foto’s… Ik ken nog wat kattenliefhebbers die ik hier zeer blij mee ga maken met de feestdagen :)!

  2. Bedankt voor het prachtige boek! een must-have voor elke kattenliefhebber!
    Trouwens dit zijn de mooiste foto’s van mijn lieve krullenbollen die ooit genomen zijn. bedankt dat ik mocht deelnemen aan je fotoshoot!
    groetjes barbara van nisha’s wonderland

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.