[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”2670″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”1400″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Over katten

[/vc_column_text][vc_column_text]Katten zijn prachtige dieren en ik deel die schoonheid graag met jullie. De katten die model stonden voor dit boek hebben allemaal een warme en liefdevolle thuis, maar andere katten hebben niet zoveel  geluk. Miljoenen katten krijgen jaarlijks een spuitje omdat er niemand is die voor ze kan zorgen.

Veel vrijwilligers zorgen voor deze katten in asielen en er zijn veel voordelen aan het adopteren van een asielkat. Deze katten zijn bijvoorbeeld meestal al gesteriliseerd of gecastreerd, en alle medische problemen zijn verzorgd zodat je geen grote rekening bij de dierenarts gaat hebben. Maar het belangrijkste is dat je de kat al op voorhand kan leren kennen en te weten komt wat voor type karakter ze heeft!

Dus overweeg een kat uit het asiel als mijn boek je ervan overtuigt er een te nemen![/vc_column_text][vc_column_text]

Catteries en katteneigenaars die deelnamen aan de fotoshoots

Benjoblana – Blue Whiskers – British Angels – Cheops – Nenetsland – Cattery of Total Eclipse – Déchéma – Els van Pul – Kenobi – Lambirz – Maine Walk – Maneki Neko – Martine Sinecaut – Nanu-Emuishéré – Nisha’s Wonderland – Olga Karazeva – Poezenelleke – Radek – Stella Lupi – Sweet Inspiration – Tawina Simoens – Van Bever – Van Driespalie – Vlokske

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Katten van fans

[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”2963,2961,2880,2878,2876,2874,2872,2870,2868,2866,2864″ onclick=”link_no” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”3000″ slides_per_view=”1″ autoplay=”yes” wrap=”yes” img_size=”640×340″][vc_column_text]Wil jij een foto van je kat delen? Plaats deze dan zeker op mijn Facebook wall.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

One comment

 1. carla.huysmans zegt:

  Prachtig boek en foto’s,Lucas.
  Heb het deze namiddag gekocht in de Standaard boekhandel in Geel.
  Ik heb vroeger jaren geleden vanaf 1975 raskatten gehad met stamboom,nl. siamezen,een British Blue cat,een Singapura die ze me om zeep hebben geholpen in een dierenartspraktijk in Kasterlee. Ragnar had nog niet mogen sterven toen. Hij heeft daar een dierenziekenhuisinfectie(oef het woord ! )opgedaan(hetzelfde als er in mensenziekenhuizen kan gebeuren-MRSA )waar geen kruid tegen gewassen is. Hij zat onder de cortisonen en z’n immuniteit was nul En ze legden hem daar nog wel in een besmette ruimte. Hij heeft nog 2 dagen geleefd en ik heb een dissectie in Merelbeke(universiteit,dierenafdeling) Al z’n organen hadden het laten afweten.

  En vermits ik niet zonder katten kan leven, heb ik er 3 geadopteerd die niemand wilde. Hun baas(?)eigenaar was plots gestorven en ze hebben nog 3 maanden in z’n appartement gezeten(wel door de zus vd dode wat verzorgd)en ik heb ze mee naar huis genomen. Er is maar 1 raskat bij, Oberon, een pracht van een Noorse Boskat, oranje met groene ogen. Hij was buitengegooid door z’n eigenaars omdat hij teveel zorg nodig had, moest geborsteld en gekamd worden. Nummer 2 is een straatkat, een lapjeskat met gezondheidsproblemen, gevonden op een kerkhof op de leeftijd van 3 weken, met chronische niesziekte, Titania. Nummer 3 is ook een straatkat, grijs en zwart gestreept met een schattig snuitje, Lientje,ook gevonden op een kerkhof, 3 weken oude en kwajongens hadden haar proberen op te hangen; Ze had “n bloot nekje toen ze gevonden werd. Straatkatten zijn even lief als die met een stamboom.

  Je schrijft, katten zijn bijzonder moeilijk om te fotograferen. Dat weet ik uit ervaring. Ik maak veel foto’s van hen, vroeger ook van de vorige katten. Het zijn anarchisten en ze doen wat ZIJ willen, niet wat wij willen. Maar als je ze kunt verrassen dan zijn ze magnifiek.
  In elk geval bedankt voor de prachtige kattenportretten en het boek dat in het Engels is, maar dat maakt niets uit.
  Groetjes
  Carla

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.